Мел тополев

Уже за обрій сонце закотилось,
А ти, мій синьоокий, ще не спиш.
Твої сини і дочки не лінились,
І ось ти всіми дзвонами бриниш.
Мене додому кличеш звідусюди
Іду до тебе, де б я не була.
В твоєму серці найдобріші люди,
Смачніший хліб та лагідні слова.


Рецензии