А як намалювати мр ю?

А як намалювати мрію?
Як музику її почути?
Як наздогнати того звіра,
Що образом її спокутий.
А може то не звір,а птах чарівний,
З яскравим візирунком божевілля.
А може ісполін,сягнувший рівно
В безодню всесвіту.Йому все рівно
Ніхто й нічого не страшний.
Він ллється променем ясним,
Він б,ється штормом у долоні того,
Хто розтуляє вперто їх
Всупереч визначеній долі.
          15.03.18
     А може мрія - це метелик


Рецензии