Травень

Біло-зелений,рожевий і синій,
Червоний і жовтий,бузковий і мій.
Знову на св,ято твоє завітала,
До тебе босоніж помчала мерщій.
Щебета хвилі,сонячні вина
Пила ковтками,як Шато брюне.
Й запахи квітів,запахи квітів
Вражали й п,янили,як ранній Моне.


Рецензии