П дсумки кохання

Підводить підсумки кохання
І ми з тобою в мінусах.
Круки поналітали зрання
Мовчать - і тим наводять жах.
Вони мовчать,ми - скаженієм.
Вже гравітації нема.
Немов собаки тії, злі ми.
Круки кричать:"Зима!Зима!"
Зима на скронях.Холод в серці.
Нема прощення й каяття.
Оце кохання білше смерті?
Невже це статки у життя.


Рецензии