Фантаз я

Так дочекатись хочеться
Останнього тролейбуса,
Щоб їхати на самоті
У темряву нічну.
І мріями занурившись
В обійми хвилі всесвіту,
Гойдатися,гойдатися
На ній,мов на плоту.
Гортати небо зоряне,
Мов сторінки книжковії.
І з тишою,мов з котиком,
Награвшись досхочу.
Задерти носа місяцю,
Впіймати злого філіна,
Щоб не лякав нікого він
Своїм "Гу-гу,гу-гу".
А потім в очі глянути
Старенькому годиннику,
Ніяково потупившись,
Сказати :"Mon ami,
Excuse me,або вибачте,
Поспати не получиться,
Бо хочу покататись ще
На вранішній зорі.
      19.07.17


Рецензии