Сварка

Киця з нашим цуценям
Дуже посварились
І в шаленому танку
Швидко закрутились.
Песик кицю доганяє
Хоче покусати,
А вона його царапа
Простягає лапи.
Треба якось помирити
Друзів волохатих.
Краще в дружбі й мирі жити,
Аніж воювати.


Рецензии