Був кворум - укр. мова

Змалку мріяв керувати -
Таки дочекався.
Лис рудий з душею ката
В курник влаштувався.

Піджимав хвоста і вуса,
Усім посміхався,
Ховав ікла від спокуси,
Поки не обрався.

Обирала вся громада
Його на посаду,
Статний спереду і ззаду -
Роботі дасть ладу.

Тих, що виступали проти,
Запам'ятав усіх, -
З'їм чи вижену з роботи, -
Візьму на себе гріх.

На наметі, і був кворум,
Зібралися кури,
Тай підняли хвости вгору
За кандидатуру.

Ну а що вже було потім,
Усім зрозуміло:
Хтось загинув на роботі,
Когось руде з'їло.

Пам'ятайте, півні, кури,
Щоб лиха не знати,
Лиса, біс йому під шкуру,
З курника слід гнати.


Рецензии