Гечерсен

Сен гечерсен менден, аявлум,
Бирден гелип къалсам тюшюнге.
Балдай татли юхунгну бёлюп,
Къолум салсам исси тёшюнге.
 
Сен гечерсен менден, аявлум,
Тюлде гёрюнмей къалгъанымны,
"Сени сюймеймен, сюймеймен..."– деп
Сагъа айтгъан бир ялгъанымны.
 
Билемен, сюймеге ярамай,
Тек ким азиз сенден, аявлум?
Оьлюп къалсам сенсиз чыдамай,
Сен гечерсен менден, аявлум.
 
 
 
 


Рецензии