Тилеймен

Огь, яшавум, сюрюндюре талмайсан,
Заманда бир къурдаш бетде гелсенг де...
Чыдар йимик Сен береген дарслагъа
Уллу гючюм ёкъ экенни билсенг де...
 
Уьйренсенг де, гючюм ёкъгъа къарамай,
Сынамагъа, излеп тюрлю кюйлени,
Ялбараман, алгъасама бузмагъа
Юрегимде умут къургъан уьйлени.
 
Болса болсун, оьтген оьзге гюнлердей,
Бугюнюм де къара тюсге боявлу,
Мен разимен... Тек Сен тийме, тилеймен,
Адамлагъа, сенден де бек аявлу...
 
 
 


Рецензии