Пашман болма

Пашман болма, пашман болма, азизим,
Мен бар чакъы къайгъынг эки бёлмеге.
Тюллерингде болмасам да, азизим,
Мен бар чакъы тюшлеринге гелмеге.
 
Гьасиретликден бир бакъмагъа гёзюнге,
Мен бар чакъы къуруп битип барагъан.
Ерлердеги инг де таза сюювюм
Мен бар чакъы янгыз сагъа ёрагъан.

Бир заманда пашман болма, аявлум,
Бирде къайгъы къопмажакъны билемен –
Тенгиримден гьар намазны артындан
Мен бар чакъы сагъа алгъыш тилеме.
 
 


Рецензии