Танымайман оьзюм де

Сююв мени алгъанны да
Чарларына аралап,
Дюнья чакъы уллу гьисге
Гиччи тёшню тарын да,
Гююв мени атгъанны да
Языкъсынмай, паралап...
Ойлашасан болгъан кююн
Билемен деп барын да!
 
Зор киритни, тюшюп бир баш,
Ачгъанман деп турасан,
Ачгъыч табып йырларымда
Язылгъан гьар сёзюмде.
Юрегимни, айт чы, ёлдаш,
Танып нечик боласан?!
Мен чи ону танымайман
Танымайман оьзюм де...
 
 
 


Рецензии