Биле бусанг

Тарыгъынгны биле бусанг
Сагъа тарыкъ адамгъа,
Не этме де, не этме де
Огъар рази боласан...
Атын язып гьайкел язып,
Илип суратын тамгъа,
Гьатта ерде яшама да
Ондан илгьам аласан
Тарыгъынгны биле бусанг...
.................
Къалгъан йимик ярыкъсыз,
Артсыз-алсыз сувлар сепсе
Залим от да сёнекен...
Лап да ювукъ адамынга
Болгъандан сонг тарыкъсыз,
Дюнья чакъы сююв гьис де
Къара кюлге дёнекен...


 


Рецензии