Квiтка на лiтеру Ф

Темно-зелена піраміда,
листя серцевиде,
схоже на сходинки чи парасолі.

Будиночок гірських фей
(перше Ф), веселі танки весняних ночей,
легенькі усмішки долі.

Увінчаний фантазійними квітами
(друге Ф), такими вигадливими й тендітними,
що мов на льоту застигли.

Кольору на межі рожевого та фіолету
(третє Ф). Така натхнена, така відверта
(стебел витончений вигин) -

Цикламен – квітка на літеру „Ф”. Фіалка альпійська.


26.03.18


Рецензии
Це просто чарівно!
Віднедавна слідкую за Вашою творчістю. Страшенно подобається!

Олись Лапковский   28.03.2018 16:36     Заявить о нарушении
Красно дякую за теплий відгук! ))

Наталка Змиивна   28.03.2018 18:45   Заявить о нарушении