***

Онам асрар эди дуолар ў;иб,
Ў;ил-;изларини ёмон кўзлардан.
Са;ламо; бўламан ашъорлар тў;иб,
Бу ;ў;на дунёни ёмон рўзлардан.

Бу дард менга шўрлик онамдан ю;;ан,
Бир умр оламни асрабон ўтган.
Онам мени са;ламо; учун ту;;ан,
Шу ёру; оламни ёмон кўзлардан.


Рецензии