Моe Небо вже зовсiм близько

Моє Небо вже зовсім близько…
Моє Світло – ясне, потужне…
Вітер стан обіймає ніжно
І шепоче – Тримайся, друже!

Моє Сонце дзвенить промінням…
Моя сила й Любов – безмежні…
Проростає життям насіння,
Укриває шляхи і стежки…

Мій вогонь з висоти – на Землю…
Моя радість з глибин – назовні…
Світ згортає реальність темну,
Розкриває Любов-долоні…

Моя тиша – усе гучніша…
Океан мій – в мені наскрізно…
Я – все легша і все вільніша…
Моє Небо вже зовсім близько…

25.03.2018


Рецензии