Червонi маки Iссик-Куля

(реальна історія)

На клумбі рясно маки спалахнули,
Зову дочку помилуватись теж.
- Дивись: "Червоні маки Іссик-Куля"! -
Витягую її із соцмереж.

Але, що вуху нашому привично,
Про те не в курсі плем"я молоде.
Мала на мене глянула скептично:
"Ну, маки бачу. А ссикуля де?"



* - Був такий фільм про прикордонників з басмачами - "Красные маки Иссык-Куля"


Рецензии