На годину вперед

Гадюка перната з ранку кукурікає
наїлася гороху і давай літати
своїми піснями прокидатись клікає
і тебе хоче приємно привітати...
Сьогодні казус перевели годинник
але цього біоритми ще не зрозуміли
і важко і тяжко для людини
ще вчора в цю мить ми в дві дірочки сопіли...
Як півень не проспав ніяк я не збагну
мабудь по зіркам він орієнтується
а я від думки що вставати вже стогну
і пташка з щебетаніем від супу так рятується...


Рецензии