Поет i закохана муза - укр. мова

Лютий на дворі, так холодно-зимно…
Поет на канапі вибрикує римно,
А муза до нього притулює ногу,
Йому пропонує свою допомогу.

Бери олівця, занотовуй швиденько,
Рядок за рядочком лягають рівненько,
Так радісно тіні стрибають по стелі, -
Поет і закохана муза в оселі.


Рецензии