Щастя по секундах

Несіть життя таким як є
Закохуйтесь в прекрасне
Не зазирайте у чуже
Своє ж любіть завчасно

Женіть думки про горя град
Щоб в смутку не лишитись
Крутіть годинники назад
Ще встигнете нажитись

Робіть, що хочете самі
І в когось не питайте
Не станьте волом у ярмі
Й носи не задирайте

Міняйте зачіски на модні
Паліть та пийте пиво
Не держать правила вас жодні
Лиш проживіть щасливо

Ідіть назустріч, залишайтесь
Якщо ви там щасливі
Дзвоніть, пишіть і зустрічайтесь
Робіть моря бурхливі

Лікуйте душі на одинці
Згорніть весь одяг у вікно
Тримайтесь міцно за мізинці
Цей світ для вас живе давно

P.S.
Щастя - це маленькі миттєвості великого життя...


Рецензии