Весна

Kev;;n
Faina Zavyalova-Guselnikova
Kev;tt;! Luonto her;; eloon.
Aurinko l;mmitt;; vahvempi ja vahvempi,
Ja viettelev; sininen taivas
Odotetaan saapuminen nosturit.
Sielu ja l;mmin ja hyvin,
Niin rento ja iloinen minulle.
Ja yrtti, ik;;n kuin
Puhuu rakkauden ja kev;;ll;.
2018


Рецензии