16. Сонечко-Мое -!!!

За тобою-Сонечко скучаю
Серце моє біжить-В твої краї
Де-ти-Моя радість-Коханна
Зіронька небесная моя
----   ----   ----   ----  ----
До тебе-До тебе-До тебе
Серед ночі-До тебе-Я йду
Вірю -Що мене ти-чикаєш
Бо тебе-Я Сонеко люблю
----  ----  ----  ----  ----  --
   Ти- Ти-Моя коханна
      Ти-ти-І тільки ти
         Ти-ти- Моя жаданна
            Ти одна-І назавжди
----  ----  ----  ----  ----  ----
Де ти моя Коханна
Світлая радість моя
В мене одна-Ти єдина
В цьому світі-Мені Богом дана
----  ----  ----  ----  ----  ----
Довго-Як тянеться-Шлях
Сонце-За обрій-Сідає
Серце біжить-До тебе
Душа-Від кохання -Згорає
----  ----  ----  ----  ----  ----
        14.09.2016.г.10/00.

   


Рецензии