пiду до лiкаря

Біль пішла в менi по кругу в боку шпигнуло у плече а тоді в нозі пече
В руки дві і в ногу другу
А життя не жде тече
Пожаліюся я другу може вилічить іще
Уже раз допомагав
Хворь із тіла виганяв
Щастя сіяв і любов
І я сіяла знов і знов


Рецензии