Фотоальбом

Альбом фотографії старий,
Там спогади наші живуть.
Проносяться в час той минулий,
Відчути в собі щось зовуть…

І мов не було років тих
Та й час і простір змінився,
Як фото узяв  потемнілих
Немов в тім часу опинився.

Часи ті були не прості,
Де прадіди наші жили.
Тож часто непрошені гості
У нашім краю побули.

І різні достались їм долі
Та гідно все це пронесли.
Було і добро і недоля,
Митарства, війна, все знесли.

Тож фото, що маєм на згадку
Про всі ті пройдешні роки,
Були нам за приклад із малку,
Як жили діди та батьки.


Рецензии