скоро скоро

Поїду друзі на Одесу
Буду строїти із себе я принцесу
 буду в морі літо все купатись і від сонечка в тіні ховатись
Буду дихати  повітрям з моря і покине всяка хворь і від неї горе
Прошлим літом царювала
Я щастя і здоровья добувала


Рецензии