Прилетел воробышек

Прилетів горобчик до нашого віконця,
Прилетів раненько , ще до сходу сонця.
Горобчику маленький, горобчику сіренький
Ти не сієш і не жнеш , а господній хліб клюєш.

Може б я і сіяв, може б я і жав
Тільки я ніколи серпа не держав.
Тому дуже вдячний за Божі дари
Бо зернятка принесу я своїй дітворі.

Вони будуть раді кожному зернятку
Дякувати будуть Всевишньому батьку.
А в подяку будуть  шкідників ловити,
Щоб було чистіше на цім світі жити.
24.03.2018


Рецензии