Весна

Де ж ти люба забарилась
Чи на когось розгнівилась.
Чи просто так пройшла повз нас
Адже прийшов уже твій час.

Гніву я в душі не маю
І для всіх добра бажаю.
А затримала зима -
Дуже сердиться вона.

Я ж розумію її дуже
Вона також не байдужа.
Хоче землю напоїти
Щоб рослинам  добре жити.

24.03.2018


Рецензии