подяка за привiтання

Переповнена Душа любовью
 дожила до дня народження я знову

Ви мене з цим святом привітали
і до слідуючого дня народження дожити побажали
і не просто там якось дожити

а буть щасливою здоровою любити

Дякую я щиро любі друзі
 мені затишно у вашім крузі

у нашім дружнім перевеслі
Всі гегіальні добрі  чесні

Ми не зможем  дружбу не цінити

Бо без дружби в білім світі мирно не прожити


Рецензии