адекватна реакцiя

На добро добром відповідаю
А на зло
ще злішою буваю
Зло я злом з душі змітаю
Лиш добро на память залишаю
як зернятко зберігаю
Бо добра не вистачить ненависть  побідити. Добро мусим сіяти ростити
щоб в любові і добрі життя прожити


Рецензии