Нав1що

Навіщо, Боже, ти мене послав у світ?
Я не спроможна твій виконувать завіт!
І спрагу мрій моїх ніщо вже не втамує…
Раптова радість знічує мене,
Уже лиш тим, що і вона мине,
А вивірене щастя – не хвилює…


Рецензии