Джоконда

Ти насміхаєшся, Джокондо,
Чи співчуваєш?
Ти мовчиш.
Бо відстраждала вже. В ікону
Перетворившись. Не гориш
Безглуздим почуттям, безсонням.
Ти осягнула їхню суть,
Ти знаєш вічності  бездонність.
Мені цього не осягнуть...


Рецензии