Къарагъыз сиз де

Мен чи бугюн гёнгюллюмен
Тюгюлдей бирде.
Мен чи бугюн лап насипли
Адамман ерде.
 
Насибиме себеплер кёп –
Болмай санама,
Тек лап уллу бар бир себеп:
Мен чи анаман.
 
Мени эки къанатым бар
Боламан учма,
Сувукъ къышны ортасында
Гюл йимик ачма.
 
Болмасагъыз бу гьалымны
Англама тезден,
Эки яшгъа Ана болуп
Къарагъыз сиз де.


Рецензии