Гече ялгъан...

Гече ялгъан, гюн де ялгъан,
Бары зат ялгъан...
Къысмат ялгъан – сени менден
Урлапдай алгъан...
 
Бир болмасгъа ант этгендей
Тийип де ашгъа,
Мени ёлум башгъа болду,
Сеники башгъа.
 
Эки тюрлю ёллар булан
Барабыз юрюп.
Бир-биревсюз, бир-биревсюз
Оьмюрлер сюрюп.
 
Оьзю сююп айыргъан сонг
Ёлумдан сени,
Аллагь бизин бир-биревден
Сакъласын энни.
 
 


Рецензии