Ми все воюемо, на жаль

Ми все воюємо, на жаль
Ретельно молячись за спокій
Невже ж нас Господу не жаль
Невже ж Господь такий жорстокий,

Подав би натяк або знак
- Щоб все закінчити, що треба?
У старших є дитинства смак,
Чекати цим що дітям з неба?

Шкода, що все не доживуть
І не побачать благодаті,
На Небі десь є Божий Суд,
Панове, там не буде паті.


Рецензии