ранку краса

березневого ранку краса –
зорі сиплять непрошеним снігом,
на морозному сонці роса
розлітається пилом незримим.
і стоїш, і милуєшся так,
ніби дихає казка в обличчя,
забуваєш думки і слова,
відпускаєш пусті протиріччя.


Рецензии