Золотий Гусак

                «Золотий Гусак» 

    Муз. М. Моткова                Слова М. Моткова               



                Знов яскраве шоу захопило нас,
                Всіх зібрало в коло в цей чудовий час, 
                Ллються анекдоти, жарти, сміх, пісні, 
                І нема розваги краще на TV

                Приспів               
                „Золотий Гусак” веселий і смішний,
                Розважає всіх нас анекдот смачний,
                Ллються гучні, дивні посмішки й пісні,
                Кращої програми в світі не знайти

                Театральне коло - „Золотий Гусак”,
                Царствує „Біленька”, радує всіх нас,
                „Метри” всім дарують якісні призи,
                Анекдоти справжні, гострі і смішні               
 
                Під смачну „Біленьку” анекдот звучить,               
                Птахою несеться, зіркою летить,
                Дивиться Країна, місто і село,
                На душі приємно, дуже весело 

                Тож даруй всім людям „Золотий Гусак”,
                Посмішки щасливі, як вишневий сад,
                Будемо співати чарівні пісні,
                Слухати, дивитись „Гусака” с ТV      


               
               


Рецензии