мишеня на укр. яз

Мишеня застрягло в щілці.
З переляку пискотить,
Наче хтось го на сопілці
Верхню ноту брати вчить.

Підняло' такий вже галас...
Навіть кіточка злякалась:
Ну чого ти верещиш?
Репетируй, та тіхіш!
Каже мишеня: не злостись,
Прищемився в мене хвостик.
Марно, киця, не лежи,
Витягнуть допоможи.

Кішка хитро посміхнулась,
Так смачненько облизнулась:
Допомоги дам я "руку".
Все...ні пискоту...ні звуку.

16/03/18/


Рецензии