Калифорния

Это переделка группы Иглс песни Калифорния на ироническую студенческую тему:

Я приїхав в Київ, зі свого села,
Поступив а Нархоз* я, кращого нема,
Стану фінансистом, повернусь в село,
Будемо с дівчатком,гулять весело!

Пр.
Або з"здим к Маску в Каліфорнію
Потім на Фалконі, Потім на Фалоконі, вирушим на марс,
України створим там колонію,
бо наш менеджер, піар менеджер, Хто? так сам Карл Маркс.
24.03.18.
* Нархоз - Киевский национальній єкономический университет им.В.Гетьмана 


Рецензии