Цiлуй мене!

Цілуй мене! Цілуй мої уста!
Цілуй мені мої зелені очі!
Як довго я шукала по містах
Таких як ти! Та іншого - не хочу.
Тримай мене! Я волі не люблю.
Я народилась з крилами покірних.
Вони не треба. Я їх підпалю,
Хай сиплють сажею на світ з хребетів гірних.
Веди мене! Тобі - моя рука,
Тобі всі мої зорі і вулкани.
Тільки душа моя - чутлива і крихка, -
Була б зігріта ніжними руками...
Цілуй! Що мала - все тепер твоє,
Не зрадь лише. Я хочу знати точно,
Що я твоя. Що ти у мене є.
Сьогодні. Зараз. Вічно й остаточно.


Рецензии
Очень, очень, красиво.
Певуче.
Буду перечитывать.
Даже наверно выучу.

С уважением,

Александр Алевин   21.04.2018 08:59     Заявить о нарушении
Благодарю)

Зелёнка Симпл   22.04.2018 01:31   Заявить о нарушении