дельфiн на укр. яз

У царстві морському між інших риби'н
Живе дуже добра тварина дельфін.

Розумний, неначебто справжня людина.
А очі добрячи які у дельфина!

Він може на спинці своїй покатати,
А ще може то'нучих урятувати.

Привітні сігнали з води' подає,
Довіривши людям сердечко своє'.

У цирку працюють, дітей потішають.
У про'стори вільні, однак, поспішають.

Вимірюють у океанах глиби'ни,
Немов водолази, гладенькі дельфіни...


Рецензии