Чаклунська любов

Прийшла ти з часником на шії на побачення
нервово крутила головою на всі боки
тримала на готові хрест і воду для освячення
ліхтариком підсвічувала свої вперед кроки...
А ти боялася що висмокчуть Любов примари
і як туман зникнуть з життя всі почуття
і оживуть із страшних снів кошмари
це буде для хрупкої душі як прокляття...
Но ти своєю красотою чаклунство відігнала
зі мной обнявшись ти от огид зцілилась поцілунком
і себе заспокоївши та поміркувавши переконала
що з долею Кохання від всіх бід як подарунок...


Рецензии