Кохала

Була гаряча осінь,
Така чарівна і палка.
Коли ж тебе я цілувала,
Була тоді вона, точно, я пам`ятаю...
Були ми під дощем,
А зверху листя осипались
І теплий вітер був плащем.
Тоді я сильно здивувалась,
Бо зрозуміла, що дурна!
В тебе ж я сильно закохалась,
Але промовчала дарма!
Тепер вже все минуло,
Настала вже зима...
Але так і не сказала, що тебе
/Кохала я./


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.