Тобi однiй

Тобі одній не маю що сказати,
Ні так ні проти з серця не зітреш.
Однак я скрізь долонь твоїх тримати,
Так сильно мав в своїх руках тримати,
Так гірко!.. цілував очей розп"яття,
Заздалегідь з яких сльозу прольєш...

(05.01.2015)


Рецензии