О буква

О
Ўдым; пасуэш
Ужарген лектеш.
(Озым)

;
Тудо лачак телым
Кундемнаш унала толеш.
Пунжо т;рл; т;сан,
Он*жо лач йошкар улеш.
                (;рш)

Телым садым налын порш,
Тушко толеш кайык орш.
Турло-турло сын-кунан,
Да моткоч йошкар онан.


Рецензии