А в д-по-в дь - бо я тв й бг!!!

натхнення чарівниця Діва,
в віконце РИФ-МУ принесла.
ти вигляни дівонька к хопцю,
безмежним СЯЙ-В-ОМ ДИВА СВА-ЙОГО.

ТРИмтять піДЖИлки, ломЛють руки,
та поДИХ бубОНить в уХАх,
чому спитаешь ТИ, у СВАго БГА?
а відПОВІДЬ ЛУНА-Є в ЗОРЯних ОЧАХ!!!

тук, туК, так бьЄТЬся СЕРДЦЕ,
кап, кап, К-РА-П-ЛИ-НА-МИ чОЛО брИН-ИТь.
чому, чому НЕСТЕРПНО я шеПОЧУй,
а ВІД-ПО-ВІДЬ -  бо Я тВІЙ БГ!!!


Рецензии