Кохатиме...

Кохатиме …
Як лише раз всі кохають в житті ,
Чекатиме…
Дощами оплакана на самоті …

Надія …
Дає мені силу …Моя сила ти …
Крила розправити
В небо піднятися ,
Поруч лети …

Вічно кохати одного …
Кохати одну …
В серці …
Кохання навік …
Вистачить сили.
Ти …Тільки ти …
Знаєш щастя такого ціну
Тому що тебе як нікого ,
Так ще не любили .


Рецензии