Запор! жжя

         Хто бачив зор! над Дн!пром
         I бачив Дн!проГЕС ,
         Тому н!коли не забути
         Оце з найкращих м!ст .
   
         Ще з!р потомк!в замилуе
         Чаечий б!лий змах
         ! широч!нь великой р!чки
         ! неба чиста височинь.
       
         Мов предк!в щит,лежить Хортиця,
         Де давн! кап!ща,
         Де скель високий ряд.
         Де степу в!чний пахощ.
   
         Це - серце Укра!ни,
         Це - с!мвол в!ри наш.
         Дае серцям наснагу,
         Як в!чний посаг наш !


Рецензии