Нет пророка в своём Отечестве

           Коли змалечку - як у горн! -
           З полум"я - та й у воду,
           Так з"являються поети
           Нашого народу !
       
           Сила духу - наче криця,
           Слово - шабля гостра !
           Наша Коваль - б!ла птиця,
           Що шугае в прост!р.
    
           Чайка высоко л!тае
           I на нас свариться:
           Часом живемо ми,люди,
           Так, як не годиться !
   
           Он в ноч! дитина плаче,
           Била п"яна мати !
           Батько б"е малого сина
           Косорукий кате !
   
           Iз тварин в!зьмемо приклад :
           Т! - хорош! мати .
           А якщо ти г!рше твар! ,
           Маю я сказати :
    
           Напишу поему довгу (хусточки готуйте)
           Та й назву !! гарненько "Про погану мати"
           I про те,як п"яна ж!нка доленьку кал!че,
           Напишу я так красиво,як душа покличе !


Рецензии