Н буква

Н
Чыла вере шочылда,
Коеш чапле шудыла.
Ит кучал чарагида –
Чыташ ок лий, когарта.
***
Эше уло кол тыгай -
Лумжо тиде шедын гай
                (Нуж)


Н*
Ялысе п;ртым ырыкта,
Киндымат тушан пыштат.
Тудо улеш вич букван,
Мут покшелне Н* буква.
(кон*га)


Рецензии