Ода Донбассу на украинском языке

Мій любий край - наш трудовий Донбас!
Тут неба синь та ізмарагд ланів.
Мій рідний дім, не відірвать очей
Від наших териконів-трюфелів!
Тут ранок починається з гудків
Заводів вже багато літ подряд.
Троянди ароматами манять
Та радує яскравий їх наряд.
Народ живе тут дружною родиной -
Всіх поважаємо, для нас усі рівні.
В епоху змін в сім`ї единій
Згуртовані ми стали та сильнІ.
Шануймо ми героїв імена -
ШахтАрів, металургів, ковалів.
Відома працею наша земля -
Вітчизна наших бАтьків да дідів.
Під співи птах та шепотіння трав
Бажаю я тобі, рідний Донбас,
Живи, працюй та квітни, любий край,
І хай Господь оберігає нас!


Рецензии
СоглАСен* ПривечАю от душИ ПятиЗвёздочно*****

Серж Фико   16.04.2018 10:34     Заявить о нарушении
Спасибо!

Юлия Кулиш   16.04.2018 11:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.