VARD SH

            

Yen; d; qa;;nma d;;;b can;ma.
Bu bal;q v;rdi;i hopub qan;ma.
Yen; deyir d;niz, dur, g;l yan;ma,
Neyl;yim? D;nizi ;ox sevir;m m;n…

Q;namay;n m;ni, ey, ;zizl;rim.
;kinci plana ke;ib i;l;rim.
G;n altda yan;b lap, soyulsa d;rim,
Yen; d; d;niz;, ist;yir;m m;n…

Bir qara z;nci t;k, qaralsam h;l;,
Belimd; y;k;ml;, yorulsam bel;.
Yen; ;n xo; g;n;m, ;t;r d;nizl;,
Onunla g;r;;;, g;zl;yir;m m;n…

B;lk; x;st;likdir, bu v;rdi; bala.
X;st;likl;r ham;, ka; bel; ola…
;r;yim partlay;r, evd; az qala,
D;nizsiz ya;aya bilm;yir;m m;n…

Ramiz F;r;co;lu.         


Рецензии